De herfst komt eraan; hoe voorkom je griep? | Week tegen pesten | Borstvoeding en homeopathie | En meer…

Nieuwsbrief klassieke Homeopathie.

Van: KlassiekeHomeopathie.nl [mailto:info@klassiekehomeopathie.nl]
Verzonden: zondag 21 september 2014 18:01
Aan: info@klassiek-homeopaat.com
Onderwerp: De herfst komt eraan; hoe voorkom je griep? | Week tegen pesten | Borstvoeding en homeopathie | En meer…

Weergave problemen? Bekijk deze nieuwsbrief in uw browser.
Header_Nieuwsbrief_klassiekehomeopathieNL_01.jpg
---
De herfst staat voor de deur
Goede voornemens

Terwijl we genieten van de laatste zonnige dagen dient de herfst zich bijna aan. Vaak steekt in deze periode de griep weer op. Belangrijk dus om nu al je weerstand te optimaliseren.

In deze nieuwsbrief enkele tips.

Wist je trouwens dat je allergisch kunt zijn voor de herfst? Althans voor de schimmels in de herfst? Het is net als hooikoorts in het voorjaar. Lees er verderop meer over.

Komende week is de Week tegen pesten. In deze nieuwsbrief daarom ook enkele artikelen over wat homeopathie hierin kan betekenen.

Kortom, weer genoeg te lezen! Wil je anderen informeren over onderwerpen uit deze nieuwsbrief? Stuur ‘m dan door of deel de artikelen via Facebook, Twitter of Google+.

We wensen je alvast een mooi herfst!

De herfst komt, maar de griep ook?
Minister Schippers

Er is bijna geen najaar of winter periode meer waarin er geen ‘grieppatiënten’ zijn. Het veelvuldig vaccineren tegen influenza (griep) heeft dit probleem kennelijk niet opgelost.

Misschien is het zelfs wel toegenomen. De bevattelijkheid voor griep wordt in hoge mate bepaald door onze weerstand. Als we een stevige basis en dus voldoende weerstand hebben zijn we minder bevattelijk voor de griep of influenza … Lees verder »

Zo kun je griep voorkomen!
Kinderziektes

De herfst en winter kenmerken zich in Nederland vaak door hevige regen en donkere, duistere dagen.

Tijdens de periode beginnen ook veel mensen te hoesten. De griep lijkt toe te slaan. Maar hoe kun je griep voorkomen? Lees het in dit artikel »

Lees ook: 12 tips om griep te voorkomen »

Allergisch in het najaar
zon

Bij allergieën, denkt iedereen meestal aan de hooikoorts, die menigeen in het voorjaar flinke last bezorgt.

In de praktijk kwam een mevrouw die met name in het najaar last had van een allergie. De klachten waren een aantal jaren geleden in de herfst begonnen … Lees verder »

Pesten doet wel degelijk pijn!
Statines

Ben je een buitenbeentje en word je gepest? Pesten doet geen pijn, hoor je mensen vaak zeggen. Nou, pesten doet wel degelijk pijn!

Dingen die we meegemaakt hebben en veel impact op ons hebben gehad kunnen invloed hebben op hoe we ons voelen.

Langdurige pesten heeft impact op jouw gesteldheid, het schaadt het zelfvertrouwen. … Lees wat homeopathie kan doen »

Pesten: ervaringen uit de praktijk
Ard Pisa

Het is pijnlijk als je eigen kind gepest wordt, dat doet zeer. De achtergrond van ieder pestverhaal is anders.

Els Baars ziet in haar praktijk regelmatig kinderen die gepest worden. Vanuit de homeopathie is inzicht in de achtergronden belangrijk.

Ze geeft 3 voorbeelden van kinderen die ieder door een ander homeopathisch middel geen last meer hebben van pesten … Lees verder »

Wat als borstvoeding geven niet lukt?
breastfeeding-mother-600x399.jpg

Borstvoeding: een prachtig fenomeen van de natuur. Maar wat als het niet wil lukken?

Eind september is de Wereld Borstvoedingsweek. Op onze website vind je diverse artikelen over borstvoeding en homeopathie zoals ervaringen, tips en achtergrond artikelen … Bekijk hier de artikelen over homeopathie en borstvoeding »

Borstvoeding Servicelijn
iStock_000012709440Medium-600x399.jpg

Wanneer zich problemen in de borstvoedingsperiode voordoen is het belangrijk om deze zo spoedig mogelijk op te lossen zodat de gezonde en voorspoedige ontwikkeling niets in de weg wordt gelegd.

Klassieke homeopathie kan vrijwel alle verstoringen (spruw, borstontsteking etc.) binnen afzienbare tijd en op een natuurlijke, niet schadelijke en geen onderdrukkende wijze helpen oplossen.

Via de Servicelijn Borstvoeding word je, na het invullen van het serviceformulier, dezelfde dag nog gebeld door een NVKH-erkende klassiek homeopaat RH, met specifieke ervaring bij borstvoedingsproblemen. Zij neemt een korte telefonische anamnese af en zal op basis van die informatie één of meerdere middelen voorschrijven … Lees verder »

Keuzevrijheid: voor een betere vergoeding van alternatieve geneeswijzen!
Family-holding-hands-together-600x400.jpg

Jaarlijks gaan circa 2 miljoen mensen naar een homeopaat, een natuurgeneeskundige, een osteopaat, een acupuncturist etc. Misschien ben jij een van die 2 miljoen mensen. Je maakt dan gebruik van de complementaire alternatieve gezondheidszorg, kortweg CAM geheten. Als het aan de overheid ligt, wordt de keuze hierin steeds meer aan banden gelegd.

Tijd voor actie!

Vind je ook dat de vrije keuze voor een natuurlijke behandeling moet blijven bestaan? En deel je de mening dat de overheid en zorgverzekeraars deze keuze juist moeten stimuleren in plaats van inperken?

Kom in actie voor een vrije keuze en betere vergoedingen voor natuurlijke behandelingen. Laat via onze website jouw zorgverzekeraar weten dat je als klant een andere houding jegens natuurlijke geneeswijzen van hen verwacht! … Lees verder »

Boekentip:
Juglen Zwaan: De Supplementenwijzer
Wat Angelina niet wist over kanker maar wel had moeten weten

Dit boek is een overzichtelijke gids voor het gebruik van vitaminen, mineralen, aminozuren, vetten & oliën, superfoods, kruiden & specerijen, antioxidanten, paddenstoelen en andere supplementen.

Nog niet eerder is er zo’n compleet naslagwerk verschenen waarin al deze onderwerpen zijn opgenomen, inclusief een uitgebreide zelfhulpwijzer en een handige supplementen-index.

De laatste jaren zijn o.a. superfoods zeer snel populair geworden, dankzij de globalisering van de economie en de behoefte aan gezonde en natuurlijke voedingsmiddelen … Lees meer over dit boek »

Boekentip:
Bruce Fife: Het kokosoliewonder
Het-kokosoliewonder-bruce-fife.png

Wijd en zijd erkend als een van de toonaangevende autoriteiten op het gebied van de voordelen van kokosolie, verschaft dr. Bruce Fife actueel onderzoek en cruciale informatie.

Dit boek is inclusief de laatste onderzoeken over het verband tussen kokosolie en voordelen met betrekking tot de functie van het hart, het voorkomen van de ziekte van Alzheimer, lichamelijke ontgifting, afvallen en vele andere, belangrijke onderwerpen op het gebied van de gezondheid … Lees meer over dit boek »

Bruce Fife, C.N., N.D. is gediplomeerd voedingsdeskundige en natuurarts en schreef meer dan 20 boeken. Fife is voorzitter van het Coconut Research Center, een organisatie die zorgverleners en het publiek over de positieve voedingsaspecten van de kokosnoot informeert.

VIDEO: Homeopathie werkt!
'De Waarheid over Vaccinaties' - HSMTV

De Bayerischer Rundfunk (Bayerisches Fernsehen) heeft in een documentaire op indringende wijze aangetoond dat homeopathie werkt, ook wanneer men kritische wetenschappelijke criteria aanlegt.

Bekijk de documentaire en oordeel zelf. Over de verklaring hoe het werkt blijft men uiteindelijk in het ongewisse of zoals een wetenschapper het formuleert: ‘Hier raken we aan de grenzen van de natuurwetenschap’ … Lees verder »

Volg ons op Facebook!
Koude voeten

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws op het gebied van gezondheid en homeopathie? Like onze Facebook-pagina dan en blijf goed geïnformeerd, want regelmatig vind je daar interessante weetjes, feiten of nieuws over homeopathie en gezond leven.

Afmelden

?email_id=5&user_id=328&controller=stats&action=analyse&wysija-page=1&render=1&wysijap=subscriptions