Hoe werkt klassieke homeopathie?

Er is nog steeds geen wetenschap die precies kan aantonen hoe Homeopathie werkt.

Wel lijkt het erop dat we er steeds dichter bij komen.

Water schijnt hierin een hele belangrijke rol te spelen, de 4de dimensie van water dat is de structuur die het water kan aannemen van de frequentie waar het aan bloot is gesteld.

Ikzelf denk dat informatie van een middel dan ook loopt via de overdracht van een waterdruppel (die dan ‘besmet’ is met de informatie uit dat middel) ons eigen waterige (energetische) lichaam hiermee kan prikkelen waardoor er een reactie komt op die lichte prikkel van de informatie die in de waterdruppel is opgeslagen.

Bij een reukmiddel komt die informatie tot ons via het neusslijmvlies, dat naast een waterige omgeving ook veel reukzenuwen bevat. Er vind overdracht plaats van die waterdruppel die hetzij in een korrel is opgeslagen of is opgeslagen in een vloeibare vorm of in een reukdosis.

Op de website van de ziekteclassificatie staan een aantal video’s over de werking van Homeopathie. https://www.klassiekehomeopathie.nl/bewijs-dat-klassieke-homeopathie-werkt/

Zelf vind ik deze video van deze ondertitelde Duitse Bayerische Rundfunk (Bayerische Fernsehen) TV documentaire. Een heldere uitleg geven over de werking van Homeopathie die is onderzocht bij mensen, dieren en een waterplant het eendenkroos.

Via deze link rechtstreeks te horen en te zien op You-tube:

https://youtu.be/GNXud8bkHDs

Via deze onderstaande link een korte uitleg van Homeopaat Ewald Stöteler over de werking van Homeopathie.

https://youtu.be/XiJmbdqOZOw

In de toekomst zullen we dichter bij de werking gaan komen hoe het komt dat Homeopathie herstel kan geven bij mensen – dieren en ook bij planten.

Via honderden studies en wetenschappelijke onderzoeken zien we steeds positieve resultaten die nauwelijks gepubliceerd worden.

Ben Bongers