Disclaimer

Geachte bezoeker van mijn website,

Helaas heb ik mijn website moeten aanpassen. U vindt op deze site geen verwijzingen naar eventueel aangewezen homeopathische middelen. De wet geeft nu niet meer de mogelijkheid om indicaties bij homeopathische middelen te vermelden. Tot onze ontsteltenis heeft Minister Schippers een beleidsbeslissing genomen waardoor de consument niet meer kan zien waar homeopathische middelen voor gebruikt moeten worden! Indicaties bij homeopathische middelen zijn nu verboden. Zie www.keuzevrijheid.nl
Uiterst onwenselijk! Het vermelden waarvoor een homeopathisch product moet worden gebruikt, wordt nu met hoge boetes bestraft. Jammer dat er in Nederland met twee maten gemeten wordt en u als consument hier de dupe van wordt. Misleiding via reclame door onder andere de ‘farmaceutische’ gezondheidszorg is de gewoonste zaak, niet alleen in Nederland maar wereldwijd.
Mocht u gebruik willen maken van homeopathische middelen, neemt u dan contact met mij op.

Aansprakelijkheid

Helaas moet ik op mijn website deze disclaimer plaatsen. Ik kan er niet meer geheel open in staan u deze informatie zo te verstrekken, zonder disclaimer. We leven met elkaar nog niet in een tijd waarin ik vanuit mijn goede bedoeling, u kan informeren over wat mogelijk is met de Homeopathie zonder daarvoor op een of andere manier aansprakelijk gesteld te worden door anders denkende m(N)ede(r)landers.
Ik span mij tot het uiterste in om alle informatie op deze website correct, volledig en actueel te houden. Desondanks kan de inhoud onvolkomenheden bevatten. Bezoekers kunnen daarom aan deze website geen rechten ontlenen. Als gast op mijn website stemt u in met deze disclaimer.

Hyperlinks

Mijn website bevat hyperlinks naar sites buiten mijn domein. Deze links dienen als extra service voor u als gast. Voor de sites waarnaar ik u verwijs, kunnen andere voorwaarden gelden. Ik ben ook niet aansprakelijk voor de inhoud van elk van deze websites.