Tarieven

Als lid van de beroepsvereniging NVKH worden mijn consulten bijna altijd door uw aanvullende zorgverzkering voor een groot deel vergoed. Het eigen risico van uw zorgverzekering geldt alleen voor zorg uit het basispakket, dit betekent dus dat u voor een homeopathische behandeling geen eigen risico hoeft te betalen.

Bekijk hier in het overzicht  de vergoedingen van de aanvullende zorgverzekeringen en daarbij de  dekking die deze specifiek geven voor consulten van klassiek homeopaten die aangesloten zijn bij de NVKH.

Voor een basisbehandeling, zoals in geval van chronische ziekten of het in balans brengen van de gezondheid, zijn 4 á 5 consulten per jaar voldoende. In geval van een acute situatie kunt u altijd rekenen op telefonische ondersteuning van uw klassiek homeopaat. Alle RH-praktijken kennen een avond-, nacht- en weekenddienst.

Het eerste consult ongeveer 1,5 uur € 120,00
Vervolgconsult

kort consult

   1 uur

1/2 uur

€ 100,00

€  50,00

Acuut consult € 50,00
Kort telefonisch consult per 10 min. € 15,00

Voor meer informatie of voor een afspraak klik hier.

  • Behandelingen bij Klassiek Homepaat Ben Bongers worden bij Zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed als de behandeling onderdeel is van het behandelplan t.b.v. de klacht. Declaratie van uw consulten hebben geen invloed op uw eigen risico!
  • Vergoeding is afhankelijk van uw aanvullende verzekering. Bekijk hier het overzicht van de aanvullende zorgverzekeringen en daarbij de  dekking die deze specifiek geven voor consulten van klassiek homeopaten die aangesloten zijn bij de NVKH. Een verwijziging van de huisarts is daarbij niet nodig.
  • Gemaakte afspraken dient u voor 24 uur af te bellen, ook in het weekend (bij geen gehoor graag voicemail inspreken).
  • Bij verhindering zonder kennisgeving wordt de behandeling in rekening gebracht.
  • Klassiek Homeopaat Ben Bongers praktijknummer 026-3391665 of bij spoed 06-33905809. U kunt de voicemail inspreken dan zal ik u z.s.m. terugbellen. Bij vakanties zal er een vervanger zijn.
  • Alle behandelingen dienen contant of per bank via overschrijving te worden betaald.