Routebeschrijving

Route beschrijving naar mijn Praktijk in Wolfheze:
Albert Oltmansweg 15, 6874 CE Wolfheze

via de snelweg A-12 afslag Oosterbeek :

  • Komend vanuit richting Arnhem A-12/Zwolle – Nijmegen vanaf de A-50. (komend vanaf Nijmegen borden Utrecht volgen en op de A-12 meteen 1e afslag nemen)
    Afslag Oosterbeek en bij stoplichten op de N224 naar links richting Arnhem.
    Bij 2e stoplichten naar Rechts richting Wolfheze (Wolfhezerweg).

**Na het zweefvliegtuig aan de linker kant is het na het blindeninstituut de 1e weg links, dat is de Sara Mansveltweg (zet deze weg ook in je Tom-Tom omdat de Albert Oltmansweg nog niet bekend is bij de meeste navigatie software.)

Vervolgens is het de 2e weg Rechts en is het aan de linker kant op nr 15

Graag je auto in/om de bocht parkeren aan de Rechter kant.

  • Komend vanuit richting Ede/Utrecht op de A-12.

Afslag Oosterbeek en op de N224 naar rechts richting Arnhem en bij de 1e stoplichten naar Rechts richting Wolfheze (Wolfhezerweg)

** zie verdere beschrijving van de route.

Vanaf de Utrechtseweg de N225 (Wageningen –  Renkum – Oosterbeek – Arnhem)

Vanuit Renkum richting Arnhem afslaan naar links bij borden Wolfheze.
Vanuit Arnhem richting Renkum afslaan naar rechts bij borden Wolfheze.
Op de Wolfhezerweg vanuit zuidelijke richting deze weg volgen naar Wolfheze. Over het spoor is het de 2e weg Rechts (dit is de Sara Mansveldweg) en dan is het weer de 2e weg Rechts, op de Albert Oltmansweg is het dan aan de linker kant op nr 15.

Ook kunt u vanaf het zuiden op de A50 de afslag Renkum nemen en bij de N225 afslaan naar Rechts richting Oosterbeek en dan de borden volgen naar Wolfheze.

Openbaar vervoer:
Met de trein komend uit de richting Utrecht (tot Ede met de sneltrein daar overstappen op stoptrein naar Arnhem). Uitstappen station Wolfheze en dan over het spoor 1e weg rechts (Johannahoeveweg), rechtdoor lopen zandpad op en dan door de ‘greppel’ links af naar de nieuwbouwwijk lopen (2e rij huizen, 2e huis rechts).
Of als u liever helemaal over de verharde weg loopt dan is het de 2e weg rechts over het spoor (de Sara Mansveldweg) en daarna weer de 2e weg rechts (Albert Oltmansweg)

Met de trein uit richting Arnhem (stoptrein nemen naar Ede) en uitstappen station Wolfheze.
met de trap naar beneden en dan rechtsaf de trap weer op dan is het de 1e  weg rechts, rechtdoor lopen zandpad op en dan door de ‘greppel’ links af naar de nieuwbouwwijk lopen (2e rij huizen, 2e huis rechts).
Of als u liever helemaal over de verharde weg loopt dan is het de 2e weg rechts over het spoor (de Sara Mansveldweg) en daarna weer de 2e weg rechts (Albert Oltmansweg)